Hotel Ramonda predstaviće svoje kapacitete na predstojećem Sajmu turizma.

Mali planinski butik hotel raspolaže sa 21-om savremeno dizajniranom smeštajnom jedinicom, restoranom i SPA centrom sa brojnim sadržajima i jedinstvenim veštačkim jezercetom.

U okviru loby bara nalazi se biblioteka sa preko 3.000 knjiga i stripova namenjena svim starosnim kategorijama. Za najmlađe, na raspolaganju su igraonica u zatvorenom sa velikim brojem zanimljivih sadržaja i dve igraonice sa drvenim mobilijarom na otvorenom. Postoji mogućnost iznajmljivanja bicikala za odrasle, decu, električnog bicikla, kao i šetnje stazom zdravlja i bagi ture naseljem Rtanj.

Ramoda je pet friendly hotel za kućne ljubimce do 8 kg, dok veći kućni ljubimci na raspolaganju imaju pet kućica sa boksovima ispred hotela.

Hotel Ramonda proširenje kapaciteta planira maja meseca 2023. godine. Objekat na blizu 10.000 kvadrata, pored novih 37 smeštajnih jedinica, raspolagaće sa komfornim spa centrom sa tri bazena i brojnim sadržajima i atrakcijama, pansionskim i A la carte restoranom, lobi barom i cigar barom, terasama, igraonicama za decu, bioskopom i brojnim pratećim sadržajima.

Pogledajte YouTube kanal hotela Ramonda