Svoje učešće na Međunarodnom sajmu opreme za ugostiteljstvo i hotelijerstvo HoReCa prijavilo je veliki broj izlagača. Novi izlagači iz Italije, Slovenije i Srbije…

Novi izlagači nam dolaze iz Italije, Slovenije i Srbije iz sfere konsaltinga i profesionalne opreme za poslastičarstvo i pekarstvo. Na sajmu vas očekuju Unox (Italija), Vouk (Slovenija) i Gastroprofessional (Srbija). Takođe, izlagači koji su bili i prošle godine Tognana (Italija), Miele (Nemačka), MVG Projekt (Slovenija) ponovo nastupaju na sajmu. Tradicionalno na sajmu iz Srbije nastupaju Eurocolor (Srbija) i Migo (Srbija). U sledećim biltenima nastavićemo da najavljujemo učesnike na sajmu.

Međunarodni sajam opreme za ugostiteljstvo i hotelijerstvo HoReCa oprema tradicionalno se odvija paralelno sa Međunarodnim sajmom turizma i Međunarodnim sajmom vina (20-23. februar 2020. godine) i iz godine u godinu beleži sve veće interesovanje izlagača i posetilaca.

Molimo izlagače da popune svoje B2B profile na portalu za umrežavanje i zakazivanje sastanaka kako bi se što bolje predstavili.