Kada nešto traje više od četrdeset godina, onda je teško reći nešto očaravajuće, nešto osvežavajuće, nešto novo. Možda je dovoljno reći: Evo nas još jednom i nastavljamo dalje, tu smo zbog vas, da ostvarite svoje poslovne i privatne planove – snove. A snovi se najčešće vezuju za putovanja, bilo da ih organizujete, bilo da sami putujete. Putovanja su danas više nego ikad način i stil života, bekstvo od realnosti i sve više mogućnost učenja i saznavanja. U tom stilu, nećemo nabrajati šta vam sajam sve nudi, samo ćemo vas podsetiti da… susreti sa starim prijateljima i saradnicima, uz čvrsti stisak ruke i iskrene osmehe ispune srce, a nova poznanstva unesu energiju da sledite nove ideje i poslovne prilike.

Mnoštvo ljudi iz različitih delova sveta, različitih kultura i navika iz više od 50 zemalja učiniće da se osećate kosmopolitski. Ukusna hrana i vrhunska vina pokrenuće vaša čula mirisa i ukusa. Ne očekujte „sterilnu” atmosferu, jer balkansku dušu je teško ukrotiti, ona traži muziku i ritam sa štandova i bina. Sa nama je ove godine kao zemlja-partner Egipat, koja poziva da je ponovo posetite, otkrijete i podelite svoje doživljaje sa bliskim ljudima.

Beogradski sajam turizma nudi vam posebnu atmosferu u gradu čije srce kuca 24 časa, dan i noć, noć i dan. Posle uspešnog poslovnog dana, kada utihne sajamska vreva, znajte da još niste završili posao, jer Beograd, glavni grad Srbije, ima posebnu atmosferu. Tu atmosferu čine interesantni ljudi, koje ćete sresti, pričati sa njima o muzici, filmu, modi, gastronomiji – opet o poslu, jer sve je to turizam.

Vidimo se na Beogradskom sajmu od 24. do 27. februara 2022. godine!

#B2Belgradefair2021

Beogradski sajam 2018.

Beogradski Sajam turizma već više od 40 godina čuva tradiciju i ispunjava svetske standarde poslovanja, gradeći partnerske odnose sa izlagačima i poslovnim posetiocima. Ljubiteljima putovanja nudi brojne atraktivne i egzotične destinacije koje se predstavljaju kroz interesantan i šarolik program na štandovima i u sajamskim prostorima.

Brojne nagrade i pohvale govore da se radi o najuspešnijoj turističkoj manifestaciji u Srbiji i regionu.