23. februar, 15:00 – 17:00 h
Velika konferencijska sala, Hala 4, Beogradski sajam

Na panelu će se govoriti o trenutnom stanju vezanom za online plaćanje u Srbiji i regionu sa akcentom na hotelsku industriju, rešenjima za unapređenje turističke privrede kroz omogućavanje online plaćanja fizičkim licima koja pružaju ugostiteljske usluge smeštaja, digitalizaciji destinacijskog menadžmenta i zadovoljenje potreba savremenih posetilaca online kupovinom ulaznica za turističke atrakcije.

Koktel & Networking „Branč u vazduhu“ Gold Gondola Zlatibor

Registracija za panel diskusiju i prezentaciju

Podrška: Beogradski sajam turizma

Kompanija Visit Online d.o.o. predstavlja ekosistem koji se sastoji od mreže kompanija i pojedinaca koji usklađuju svoje resurse, znanja, aktivnosti i investicije kako bi stvorili dodatnu vrednost za svoje klijente.

Kompanija pruža tehnološka rešenja po meri za industriju turizma, rešenja koja podstiču digitalizaciju destinacijskog menadžmenta i zadovoljenje potreba savremenih posetilaca (kupaca). Naše ekspertize i znanja implemetiraju se koristeći strateški i operativni menadžment turističkih destinacija, FinTech rešenja u industriji turizma i tehnološka rešenja bazirana na inovativnim tehnologijama poput interaktivnih info tačaka i VR video produkcije.