Predsajamske poslovne aktivnosti na poslovnom B2B portalu 44. Međunarodnog sajma turizma i 18. Međunarodnog sajma hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA počele su sa radom.

Svi zainteresovani poslovni subjekti i učesnici na sajmovima, jednostavnim unosom podataka imaju priliku da predstave svoju kompaniju i zainteresuju poslovne partnere pozivajući ih na saradnju. B2B portal, prijava i predsajamska komunikacija među učesnicima pomaže da na sajam dođete pripremljeni i upoznati sa sadržajima koji vas interesuju i očekuju.

Od 23. do 26. februara 2023. godine u terminu održavanja velike turističke smotre na Beogradskom sajmu, Beograd i Srbija će ponovo biti mesto susreta celog regiona jugoistočne Evrope i drugih delova sveta.

Tradicionalno, na Sajmu turizma i ove godine nastupiće: Turska, Grčka, Crna Gora, Tunis, Bugarska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kipar, Severna Makedonija… kao i prošlogodišnji učesnici ostrva Maldivi, Sao Tome & Principe, dok su prijave i dalje u toku.

Pored zemalja i destinacija kontinuirano prisutnih na sajmu, ove godine prvi put učešće su potvrdili: Alžir, Burundi, Kamerun, Obala Slonovače, Gabon, Ekvatorijalna Gvineja i Zanzibar, a očekuje se još noviteta.

Budite u toku sa novitetima i osetite energiju koju Sajam turizma kreira. Zapratite novu Instragram stranicu Sajma turizma i Sajma HORECA-OPREMA.