Beogradski sajam je ove godine u okviru unapređenja poslovnog nivoa i promocije Sajma turizma i drugih pratećih sajmova nastavlja sa brojnim aktivnostima.

U saradnji sa poslovnim partnerima Sajma turizma, Privrednom komorom Srbije i Evropskom mrežom preduzetništva, nastavlja se sa aktivnostima na B2B poslovnom portalu, namenjenom registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca i njihovom međusobnom umrežavanju na sajmu.

Pored portala, ove godine izdvojen je poseban prostor za organizaciju „B2B Meetings“ sastanaka između poslovnih posetilaca i izlagača, kao i izlagača međusobno.

Sastanci će se održavati u specijalnom prostoru u hali 1:
četvrtak, 20. februar, od 12 do 17h,
petak, 21. februar, od 10 do 17h.

Baze za zakazivanje sastanaka će biti otvorene od 27. januara do 18. februara u ponoć.

Sastanci se zakazuju između poslovnih gostiju i izlagača ili izlagača međusobno. Po konceptu aplikacije nije moguće zakazivati sastanke između poslovnih gostiju.

Beogradski sajam kreirao je i posebne pogodnosti za poslovne goste u vidu karte za sva četiri dana sajma, mogućnost ulaska u Business Lounge (galerija hale 1) – besplatan Wi-Fi, toplo i hladno osveženje, mesto za kratke poslovne sastanke, korišćenje računara i štampača, ID kartice i nosači sa trakicom itd. Više ovde…

U cilju unapređenja poslovnih aktivnosti i povezivanja ponude i tražnje, organizovan je dolazak kupaca iz regiona, Evrope i sveta.

Molimo Vas da ažurirate svoje poslovne profile na B2B portalu i zakažete sastanke sa poslovnim gostima i izlagačima.