Ne propustite nove trendove u turizmu!

Renomirani predavači sa teorijskim i praktičnim znanjima i ove godine kroz svoje edukativne prezentacije obezbediće posetiocima novo iskustvo i znanja.

U okviru bloka predavanja na engleskom jeziku u petak 21. februara od 11:00 do 12:30 časova u Maloj sali (70 mesta) na spratu hale 4 nastupaju:

IVANA NEŠKOVIĆ, STR, Velika Britanija

Tema: Analiza performansa hotela u Jugoistocnoj Evropi 2019: Šta nam brojevi govore o uspešnosti hotela i regionalnih destinacija u 2019. godini?

Uporedna analiza performansa glavnih gradova u Jugoistočnoj Evropi. Da li su hoteli uspeli da podignu zauzetost i cene u poređenju sa 2018. godinom? Koji region je imao najviše uspeha i ko je lider u prihodu po dostupnoj sobi (RevPar)? Da li su određeni događaji u gradovima imali pozitivan ili negativan uticaj na zauzetost i cene i koliko su hotelijeri iskoristili potencijal?

CHARLOTTE NOEL, Travel Rebel, Belgija

Tema: Kako možete putovati na održiviji način?

Prihvatimo održiva putovanja i proširimo svoje vidike dok pažljivo istražujemo nove destinacije.

VICKY KARANTZAVELOU, Travel Daily News, Grčka

Tema: Novi mediji vs Tradicionalni mediji

Ova prezentacija objašnjava različite vrste medija koji se primarno fokusiraju na putovanja i trgovinu, kao i nove medije poput blogera, vlogera, instagramera i ostalih i na koji način preduzeća koja se bave turizmom ili destinacijama mogu da se udruže sa medijima i trgovinom kako bi ostvarili svoja poslovanja analizom različitih vrsta tradicionalnih i netradicionalnih medija.

Biografije

Ivana Nešković

IVANA NEŠKOVIĆ, STR, Velika Britanija

Ivana Nešković je stariji menadžer za klijente i regionalne ključne kupce u kompaniji STR sa sedištem u Londonu u Velikoj Britaniji.

Nakon što je započela studije menadžmenta u turizmu u svom rodnom gradu Beogradu, nastavila je školovanje u Engleskoj i stekla diplomu Mastera u marketingu u turizmu i hotelijerstvu na Univerzitetu u Sariju. Od tada radi u industriji turizma i ugostiteljstva, dok njena karijera predstavlja spoj različitih iskustava u marketingu i menadžmentu destinacije, upravljanju projektima, organizaciji događaja, kao i istraživanjima, benčmarkingu i konsaltingu. Kompaniji STR se pridružila pre tačno 5 godina i trenutno vodi tim za kvalitetno pružanje usluga klijentima kao i tim regionalnih menadžera za ključne kupce za EMEA region. Poseduje CHIA sertifikat i trenutno je u procesu dobijanja sertifikata sa Univerziteta Kornel u oblasti investicija u nekretnine i upravljanja imovinom.

Charlotte Noel

CHARLOTTE NOEL, Travel Rebel, Belgija

Charlotte Noël (srp. Šarlot Noel) ima 28 godina i dolazi iz Belgije.

Završila je međunarodno poslovanje u Tuluzu, Barseloni i Berlinu.

Stručnjak je za održiva putovanja, predavač i zavisnik od avanturističkih putovanja.

Osnivač je i TravelRebel – vodeće platforme za održiva putovanja.

Vicky Karantzavelou

VICKY KARANTZAVELOU, Travel Daily News, Grčka

Vicky Karantzavelou – suosnivačica i glavna i odgovorna urednica TravelDailyNews Media (turistički portal za Grčku i Kipar, Aziju i Pacifik i ceo svet). Odgovorna je za dnevno funkcionisanje i finansijsku politiku.

Diplomirala je na osnovnim studijama iz turističke poslovne administracije na Tehničkom fakultetu Univerziteta u Atini i završila je master studije iz poslovne administracije na Univerzitetu u Velsu.

Ima mnogo godina iskustva u turizmu. Pisala je i uređivala brojne članke iz raznih oblasti za brojne turističke časopise.