18. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA

Inovacije i trendovi u hotelskoj i ugostiteljskoj industriji

Deo velike i uspešne manifestacije koja objedinjuje i promoviše sve grane turističke privrede, uz ovogodišnji 44. Međunarodni beogradski sajam turizma, tradicionalno će biti i 18. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA.

Od 23. do 26. februara 2023. god. u halama 2A i 2C Beogradskog sajma ispratićemo pozitivan trend i rad u HORECA sektoru, jer je ugostiteljska industrija danas jedna od najdinamičnijih i najrasprostranjenijih industrija u svetu. HORECA-OPREMA beleži sve veće interesovanje izlagača i posetilaca, jer se stvari se u ovom sektoru brzo menjaju, a sajam je prilika da se prikažu inovacje, trendovi, kao i kvalitetni i profesionalni proizvodi i usluge.

Na sajmu učestvuju renomirane domaće i strane kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsavremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata.

U izlagačkom delu posetioci će videte opremu za kuhinje, restorane, barove, hotele, sigurnosne i rezervacione sisteme, asortiman proizvođača i uvoznika poznatih brendova u oblasti IT rešenja, ozvučenja i rasvete, kao i poslastičarski i pekarski program, opremu za bankete, radnu odeću i obuću, posteljine, opremu za čišćenje, stručnu literaturu i publikacije.

Na sajmu će se predstaviti i firme koje izlažu nameštaj, posteljinu, softvere, rashladne vitrine, mašine za poslastičarstvo i pekarstvo, smese za sladoled i dr.

Među učesnicima su: JYSK (proizvodi i nameštaj u skandinavskom stilu savremenog i jednostavnog dizajna), Hespo (dušeci i kreveti u hotelima najviših kategorija), Hotel Solutions (softverska rešenja i usluge smeštajnim objektima i turističkim agencijama), OTA Sync ( prvo domaće cloud softversko rešenje za upravljanje hotelima i apartmanima), Unox (SPEED-X™ – prva konstruisana konvekciono-mikrotalasna pećnica sa automatskim pranjem, EVEREO® frižider), Metal Components Supplier – MCS (proizvodnja, prodaja i zastupništvo pekarske i poslastičarske opreme), Megaoprema (brzi odziv servisa i rezervnih delovima za vertikalnu oprema za kuvanje /paro-konvekcijske peći i šok komore, kao i uređaje za pranje posuđa), Aquaphor (profesionalni uređaj za prečišćavanje vode), Icecom (uvoz mašina za pravljenje sladoleda), Cremino (veleprofaja sladoleda za Horeca sektor na teritoriji Srbije), Lipa enterijeri (nameštaj za opremanje svakog ugostiteljskog objekta), Vizal group (hotelska kozmetika), Winterhalter Gastronom GmbH (razvoj i proizvodnja profesionalnih mašina za pranje posuđa)…

Sajam turizma uz Sajam HORECA-OPREMA

prilika je za susrete poslovnih ljudi u turističkom, hotelskom i ugostiteljskom biznisu, za posetioce mogućnost za ekskluzivne sajamske pogodnosti za putovanja prema različitim afinitetima: porodična putovanja, daleke i egzotične destinacije, putovanja za mlade, city break, odmor i oporavak u banjama, spa vikendi na planinama, eko i aktivni turizam, kongresna dešavanja…

Celodnevna dešavanja, prezentacije, promocije, degustacije specijaliteta i ukusa sa svih meridijana, uz druženja i nezaboravne susrete, razlog su zašto posetioci vole i iščekuju ovaj nezamenljiv i vanserijski događaj.

Dobro došli na Sajam turizma!

Radno vreme Sajma turizma i Sajma HORECA-OPREMA:

ČET – SUB, 23 – 25. februar: 10:00 – 19:00
NED, 26. februar 10:00 – 18:00

Ulaznice: Cena pojedinačne ulaznice je 450 RSD
Grupna ulaznica (minimum osam osoba): 350 RSD
Poslovna ulaznica sa paketom pogodnosti: 3.000 RSD

Parking za automobile: 200 RSD po satu

Novinarske akreditacije:

Zahtev za novinarsku akreditaciju pošaljite na e mail press@sajam.rs

Medijski partneri manifestacije:

SAT Media Group, TU Magazin, Travel Daily News, Adria Media Group, Color Press Group, Kongresni turizam, Place2Go, Style.rs, TripinSrbija, Events in Serbia, Turistička prizma, Turistički svet, Srbija koju volim, Events in Serbia, Turizam TV – Više od Putovanja, Furaj.ba, Caffe Montenegro, Lutajući putnik, Rusian Travel Digest, First Media Group, Adriatic Traveller

Hotel partner: Hotel Mona Plaza

PRESS Beogradskog sajma press@sajam.rs