Turistička organizacija Srbije će se na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstaviti u Hali 4 beogradskog sajma pod sloganom „SRBIJA Doživi!“ (eng. „Experience! SERBIA“). Koliko je novi slogan lako primenljiv na svaki turistički proizvod i turističku destinaciju, koliko doprinosi boljoj promociji Srbije zajedno ćemo otkriti na štandu TOS-a.

U danima sajma biće predstavljena kultura, umetnost i istorija Srbije, prirodne lepote Srbije kao i brojne manifestacije koje se održavaju kod nas.

I ove godine Turistička organizacija Srbije je pripremila veliki broj aktivnosti za posetioce sajma, poput aktivacija Fotografija za poneti „SRBIJA Doživi“ i Kaleidoskopa koji nudi potpuno nov način doživljaja destinacije i primenu novih tehnologija u vizuelnoj prezentaciji. Učiniće da svi mi za trenutak otputujemo u najlepše delove Srbije.

Kviz znanja će pružiti priliku posetiocima da provere koliko poznaju svoju zemlju, da otkriju detalje i steknu nova znanja. Spoj tradicionalne i moderne Srbije biće prikazan u etno kutku kroz radove umetnica koje će izrađivati etno motive na modnim detaljima.

Na zajedničkom štandu predstaviće se i JP Skijališta Srbije, Zavod za zaštitu prirode Srbije, Etnografski muzej i Nacionalna asocijacija upravljača turističkih speleoloških objekata Srbije.