Kompanija Visit Online d.o.o. predstavlja ekosistem koji se sastoji od mreže kompanija i pojedinaca koji usklađuju svoje resurse, znanja, aktivnosti i investicije kako bi stvorili dodatnu vrednost za svoje klijente.

Kompanija pruža tehnološka rešenja po meri za industriju turizma, rešenja koja podstiču digitalizaciju destinacijskog menadžmenta i zadovoljenje potreba savremenih posetilaca (kupaca). Naše eksperetize i znanja implemetiraju se koristeći strateški i operativni menadžment turističkih destinacija, FinTech rešenja u industriji turizma i tehnološka rešenja bazirana na inovativnim tehnologijama poput interaktivnih info tačaka i VR video produkcije.

Projekat Visit Serbia je prva turistička platforma na kojoj posetioci digitalnim putem mogu da kupuju ulanice za turističke, kulturne i zabavne atrakcije u Srbiji.

Istovremeno, platforma Visit Serbia nudi atraktivnu promociju turističkih destinacija i atrakcija, omogućavajući gostima i posetiocima da osim standardnog i online marketinga, koriste i najnovije tehnike i tehnologije poput virtualne realnosti (VR- virtual reality) – video-sadržaja u produkciji vrhunskog kvaliteta.

Više o našem nastupu na sajmu možete saznati na događaju „Online plaćanja u turizmu – trendovi i izazovi“, 23. februara od 15.00 – 17.00 h, Velika konferencijska sala, Hala 4, Beogradski sajam.

Posetite naš štand u prostoru između hale 1 i hale 4 Beogradskog sajma.