New Life Turkey je agencija za nekretnine koja posluje preko 10 godina. Specijalizovani su za prodaju apartmana i nekretnina u Alanji, Istanbulu i Severnom Kipru.

Uz nekoliko hiljada sklopljenih ugovorau sa klijentima sa svih stana sveta, uz tri gotova projekta, trenutno su angažovani na još tri koja su u izgradnji. Njihovi agenti specijalizovani su za područje Balkana, Rusiju, Nemačku i Avganistan.

Spremni su da dočekaju sve zainteresovane klijente iz Srbije i sa Balkana, i pomognu u pronalaženju nekretnine po vašem ukusu i u skladu sa vašim budžetom.

Sa zadovoljstvom će na predstojećem Sajmu turizma predstaviti novi stambeni projekat koji se nalazi u jednoj od najpopularnijih oblasti Alanje, Vural Garden, smešten u okrugu Demirtasa, udaljenog na samo 700m od mora. Demirtas je popularan deo na istočnoj strani Alanje, 15 km udaljen od aerodroma Gazipasa. Ovo je oblast sa dosta čistih peščanih plaža koje imaju blago nagnut ulaz u vodu. Vural Garden sastoji se od jednog bloka sa devet spratova i 63 apartmana. Sam objekat sadrži otvoren bazen, zatvoren bazen, tursko kupatilo, saunu, fitness, dečje igralište i lobi.

7.2.2023./Exhibitors 2023/